Citapram-aspirin protect

Tisztelt Váróczy doktor Úr! Először is köszönöm gyors válaszát! Arra még szrettem volna választ kapni, hogy az Aspirin protectet szedhetem -e végül is együtt a citaprammal, mert mert azt írja a gyógyszerben, hogy acetilszalicilsav tartalmú gyógyszerekkel együtt nem ajánlatos, mert a citapram szedéde során előfordulhat a vérzési idő mgnyúlása../ha jól értelmeztem ezeket./ Válaszát előre is köszönöm, további sikeres munkát! Üdvözlettel Zsu

Dr. Váróczy László PhD válasza aspirin témában

Kedves Érdeklődő!

A Citapram egyik ritka mellékhatása a vérzési idő megnyúlása. Ez nem jelenti azt, hogy az Aspirint soha nem lehet vele együtt szedni. Ha betegségei indokolják, szedje bátran mindkét gyógyszert! Akkor kell csak a terápiát felfüggeszteni, ha ne adj' Isten valamilyen nehezen csillapodó vérzést (orr-, bőr-, nyálkahártya-, nőgyógyászati stb.) tapasztalna.

Kérdés: 2011. március 31., 10:28 ;Megválaszolva: 2011. április 02., 20:43
Kérdések és válaszok: Vérképzőszervi daganatok (leukémia, limfóma)
Vérkép, mikor túl magas mikor túl...
Tisztelt Dr nő! Voltam vérvételen és a Lym 41,5% a Mono 10,6% és a Neutro 44,9% ez a 3 dolog kapott csillagot. Érdeklődnék hogy mennyire érdemes ezek...
Vérképelemzés
Kedves Márta! Segítségét kérném az alábbi vérkép elemzésében. Ami miatt főként írok, az az NRBC, sosem találkoztam még ezzel a...
Labor lelet értékelése
Tisztelt Doktor Úr / Nő! Véleményt szeretnék kérni az ezen a linken található labor eredményről:...
Labor lelet plusz egyéb kérdés
Tisztelt Doktornő! A háziorvos a koleszterint említete, hogy az egy kicsit magas, de nem számottevő. 5,35 (
Plazmaadás