Labor lelet plusz egyéb kérdés

Tisztelt Doktornő! A háziorvos a koleszterint említete, hogy az egy kicsit magas, de nem számottevő. 5,35 (<5,20) Esetleg fogyasszak kevésbé zsíros ételeket. Viszont nem tudom, hogy a többi "M" betűvel jelölttel mi a helyzet: Lymphocyta % 36,7 (27,0-34,0) Monocyta 0,61 (0,20-0,60) Monocyta % 10,6 (5,0-7,0) MPV 12,1 (8,0-10,0) A kérdésem az lenne, hogy ezeknek az eltéréseknek van-e jelentősége, utalhatnak-e esetleg valamire? Illetve kb. 2 hónapja felkerestem a háziorvost egy olyan panasszal, hogy munka közben hirtelen melegség jött rám, ami szédülés szerűséggel társult. Viszont az utóbbi még most is meg van, de már nem annyira. Illetve kb. azóta a mellkas bal oldalán, valahol a mellizom alatt talán majdnem minden nap "nyomásszerűséget" érzek. Mintha valaki "hozzá érne". De azt viszont tudni kell rólam, hogy mindent túl tudok izgulni, stresszelni, hogy esetleg attól is lehetnek ezek a panaszok. Viszont nem tudom, hogy ettől függetlenül ezekkel kell-e valahova fordulni? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a mpw témában

Kedves Kérdező! Nincs, ezeknek nincs jelentősége. Vérnyomás és vércukor ellenőrzés lenne fontos. Ha pánikra, stresszre hajlamos, nyilván pánikszndróma is felmerül, el lehet menni nem sürgős jelleggel kardiológiára biztonság kedvéért.

Kérdés: 2020. október 20., 20:16; Megválaszolva: 2020. október 21., 08:12
Kérdések és válaszok: Vérképzőszervi daganatok (leukémia, limfóma)
Plazmaadás
labor lelet
Lehet, hogy leukémiás vagyok?
Tisztelt Hölgyem! 17 éves srác vagyok. A problémám a következő: mostanában gyakran vagyok fáradt, illetve, alacsony a vérnyomásom, emiatt néha...
Limfóma? - gyulladt mandula...
Tisztelt Doktornő! (korábbi kérdéseimhez fűzve), volt vírusszerológia is, EBV és CMV vírusra nézték, negatív! A mandulám is nagy még, alul néha...