Bizonytalanság

Űdvözlöm: a barátnöm nevében szeretnék kérdezni, rengeteg vizsgálaton van tul, melyek alapján Non-Hodgkin B-nagysejtes diffuz limphomája van. Most jelenleg a 3.dik kemoterápiás kezelésen van tul, elötte sulyos anaemia miatt vért is kapott kétszer is, 3 cisztaműtéte is volt.de most egy kicsit elbizonytalanodott, kérdésem az lenne, hogy mivel rengeteget olvas az aidsröl, és a tűnetei nagyon hasonlóak a lymphomáéval nem lehet hogy mégsem lymphomája van, nagyon nyugtalan, lehetséges lenne, hogy ennyi vizsgálat után aids-es lenne, elmondása szerint csak 1 férfivel volt kapcsolata, akivel nem védekezett.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Váróczy László PhD válasza limfóma témában

Kedves Érdeklődő!

Az Ön által leírtak alapján szerintem csekély a valószínűsége, hogy a barátnője AIDS-es lenne, de ha mégis nyugtalanítja a dolog, nyugodtan csináltassanak egy szűrőtesztet.

Kérdés: 2011. december 16., 11:51; Megválaszolva: 2011. december 20., 21:51
Kérdések és válaszok: Vérképzőszervi daganatok (leukémia, limfóma)
lymphoma betegség?
Tisztelt Doktor Nő/ Úr! 52 éves férfi vagyok, és sajnos nagyon meg vagyok ijedve, ugyanis pajzsmirigy problémáim kiegészültek nyirokcsomó...
Végbélkörnyéki fájdalom és láz
Érdeklődni szeretnék, hogy mire utalhat végbél körüli fájdalmam, ami vizelet és székletürítéskor fokozódik.5 napja jelentkezett és lázam is...
Limfóma gyanús nyirokcsomók
Több mint egy hónapja 2 nyirokcsomót észlelek a nyakamon. Nos nem tudom mi lehet a kiváltó oka. Az allergia? esetleg valami más áll a háttérben? ...
Perifériás vér
Tisztelt Váróczy doktor Úr! Én már kb 1 hónapja irtam Önnek Cutan sejtes T lymphomám volt 5 éve. Most is leirom a 2010 dec-i perifériás vér...