• Ventolin spray

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Nekem az lenne a kérdésem, hogy 1hete nehezen kapok levegőt, és nem tudom mitöl, az orvosom 1hónapig szabadságon van,és nem tudom megkérdezni. Ha veszek ventolin spray-t,az használ e erre? És nem ütközik e paroxattal, és mizapinnel?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légzési zavar témában

        Kedves Kérdező! Nem biztos, hogy használ, hiszen nem tudjuk, hogy mi a nehézlégzés oka. Ha orvosa szabadságon van, akkor keresse fel a helyettest vagy sürgősségi betegellátó osztályt, mert a nehézlégzés oka számos és igen eltérő ok is lehet: szívbetegség, számos tüdőbetegség, lelki okok, stb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 26., 14:22; Megválaszolva: 2011. október 27., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés