• Gombócérzés a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ÚR Tavaly november óta van száraz köhögésem, amivel már voltam tüdőgondozóban, fül-orr-gégészeten, pajzsmirigy vizsgálaton, de kórosat nem találtak.Kb. 2 hónapja nemcsak köhögök, de olyan érzésem van, mintha gombóc lenne a torkomban, amikor nyelek. Megnehezíti a napjaimat, főleg azért, mert nem tudom mi okozza. Tanácsot szeretnék kérni, hogy hová fordulhatok ezzel a dologgal?! Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! A legfontosabb vizsgálatok megtörténtek. Javaslok egy nyeletéses röntgen vizsgálatot és amennyiben ez sem igazol eltérését a szervi ok kizárható lesz. Keressen fel gasztroenterológiai szakrendelést. Nem derül ki a kérdésből, hogy minden nyelésnél érzi a problémát és, hogy tud-e étkezni, folyadékot fogyasztani. Ezeket jegyezze fel és vigye magával a szakrendelésre.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 17:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés