• Nehéz Légzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1-1,5 Hete jelentkezett az, hogy nehezen tudok levegőt venni. Ez abban nyílvánul meg, hogy sokszor kell mélyet lélegeznem és egésznap légszomjom van. a mai nap lettem figyelmes rá hogy a vérnyomásom is rendellenes. Nem szoktam mérni ezért nem tudom mióta áll fenn de egész nap 132/69 volt és 103 a pulzus. Nagyon megijedtem. Dohányoztam 3 éve de most már 2 napja nem gyújtottam rá. Nem tudom, hogy kapcsolatban áll-e vele de nem rég óta a végtagjaim gyakran zsibbadnak és nehezen alszom. Köszönöm válaszát

        Dr. Boros Miklós válasza a légszomj témában

        Tisztelt Kérdező! Sem a vérnyomás, sem a pulzus nem ad okot aggodalomra. A leírt tünetek leggyakoribb oka a stressz. Javaslom, hogy sajátítson el stresszkezelési technikát és mozogjon minden nap legalább fél órát. A dohányzás elhagyása nagyon helyes döntés volt. Első lépés az életmódváltásban, amit folytasson.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 02:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés