• Bringázás közben rosszul lettem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy hete erdőbe bringáztam és úgy csináltam mint egy asztmás, mentőt kelet hívni annyira rosszul lettem. Elmentem a háziorvosomhoz, ő elküldött laborba de allergia vizsgálatra nem, meg kell várnia a labor eredményeket vagy mi az oka. Lehet hogy, nem allergia váltotta ki ezt belőlem?

        Dr. Kardos Tamás válasza a légzőszervi betegség témában

        Az asthmának két formája van. Ezek közül csak az egyik formában lehet kiváltó allergént kimutatni. A rosszullét miatt javasolt lenne mihamarabb egy tüdőgyógyászati ambulanciát felkeresni légzésfunkciós vizsgálat és további vizsgálatok elvégzése céljából. Az ott rendelő orvos a későbbi allergia vizsgálatot is meg tudná szervezni, ha indokoltnak tartaná.


        Dr. Kardos Tamás
        tüdőgyógyász

        Dr. Kardos Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 13., 07:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés