• Rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Már két hete kérdeztem Önöktől a rosszullétemmel kapcsolatban, de sajnos még nem kaptam rá választ. Kérem, válaszoljanak, előre is köszönöm. Kezdeném azzal, hogy 57 éves nő vagyok, 40 évig dohányoztam, de mivel 2010-ben obstruktív tüdőbetegséget állapítottak meg nálam, a dohányzást azonnal abbahagytam. Ennek már több mint egy éve. Tegnap éjjel arra riadtam fel, hogy a jobb lábam begörcsölt térdtől fölfelé a combom belső részén. Ahogy felkeltem és elkezdtem maszirozni a lában, egyre rosszabbul éreztem magam, és végül majdnem elájultam. De szokatlan ilyent mondani, hogy bárcsak ájultam volna el, mert sajnos megrekedtem az ájuhttps://www.webbeteg.hu/orvos_adminlás határán és nem ájultam el. Ezt az érzést ami kb.? (fogalmam sincs, csak tippelek) 5-10 percig tarthatott nem kívánom senkinek. Se jobban nem lettem, sem nem ájultam el. Leizzadtam, nem láttam (csak homályosan) és nem hallottam. (csak hangfoszlányok jutottak el, értelmes beszéd nem). Soha életemben nem voltam hipohonder, de most úgy éreztem nem élem túl az éjszakát. Mikor újra már teljesen tiszta lett a tudatom, akkor tudtam a családnak szólni, illetve felkelni a fotelból. A lábam akkor már nem görcsölt, egészen addig szinte tudat alatt arra is figyelnem kellett, hogy hogy tartom, nehogy újra "elkapja" a görcs. Ma a tünet nem jelentkezett. Nem tudom érdekes-e, de már több mint egy hete "érzem" a fejem. Gyógyszert nem kellett bevennem, annyira nem fájt, de szinte minden nap éreztem, hogy egy kicsit fáj. Kérem szíveskedjen válaszolni, mert egy kicsit "beijedtem". Köszönöm szépen.

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! Vezessen vérnyomásnaplót és keresse fel háziorvosát. A tünetek átmeneti agyi keringészavarra is utalhatnak így a kivizsgálás indokolt. Bő folyadékfogyasztás és kerülje a nehéz ételeket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 10., 22:23; Megválaszolva: 2011. július 12., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: