Jó ez a gyógyszer a betegségemre?

Kedves Doktornő! Egyszerű megfázással, orrfolyással, hidegrázással járó betegségnek indult. Pár nap múlva jobban is lettem, csak a "takonykór" maradt. Az 5.ik napon újból felment a lázam, majd inkább csak hőemelkedésem lett, de az azóta is tart. Teljesen bedugult az orrom, 3 napra rá borzasztó, mellkas közepétől induló köhögés jött. Végül elmentem a háziorvoshoz, aki AZIBIOT nevű antibiotikumot adott. Már 3 napja szedem, de hőemelkedésem állandóan van, 37, 3 -37, 8. A köhögéstől elment a hangom, alig tudok beszélni. Ma voltunk mellkas röntgenen, minden ok, kivéve "az interstitialis rajzolat fokozott". Kérdésem, hogy ez mit jelent, normális-e, hogy 5 napja nem múlik a hőemelkedés, és már 10 napja beteg vagyok, jó-e ez az antibiotikum? Már házi orvom idegeire megyek, ezért érdeklődnék! Várom válaszát, előre is köszönöm! pestiági

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hörgőgyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

A mellkas röntgen igazolja a gyulladást és az antibiotikum választás is megfelelő. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, pihenjen és fogyasszon bőven folyadékot. Szedjen köptetőt is. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Amennyiben nem szűnik a hőemelkedés tüdőgyógyászati szakvizsgálat indokolt.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. július 07., 22:09; Megválaszolva: 2011. július 11., 09:22
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Bronchitis kezelése
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Influenzám volt múlt héten ma pedig Bronchitissel diagnosztizáltak, amire antibiotikumot írtak fel. Az erős gyógyszerek...
Torokfájás sötétbarna váladékkal
Tisztelt Doktor Ur/No Negyedik napja vagyok beteg, ime, hogy kezdodott: Elso nap: 37.5 fokos laz. Masodik nap: 38 fokos laz, enyhe torokfajas, Paracetamol...
Milyen a hörgőgyulladás ha nem...
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azt szeretném megtudni, hogy mi is pontosan a hörgőgyulladás. Kezelés nélkül ez rosszabbodhat? Mik lehetnek a tünetei a...
Hörgőgyuszi
Üdvözlöm tisztelt doktor úr/hölgy. A volt barátomnak volt egy hörgő gyulladása évekkel ezelőtt. 4 évig kínlódott vele antibiotikumot kapott....