• Lehetséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Egy elég csunya dolgot tettem, másfél hete egy szombati napon. Elszívtam egy herbálos cigarettát, kiprobáltam, de elég is volt! Kettő került kezembe, az első után jo kedvem volt, a második után fájt a tüdőm, a légcsövem. Azota elkaptam valami virusos hasmenést, és egy héttel később mandula gyulladásom lett, de két nappal később már az orvos nem látott semmit. Néha olyan, mintha légszomjam lenne, és szúr azthiszem a mandulám. Lehetséges, hogy ez amiatt a dolog miatt van? Vagy esetleg bebeszélem magamnak? Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! Ennyi idővel a cigarettázás után nem valószínű, hogy összefüggés lenne. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 07., 15:37; Megválaszolva: 2011. június 08., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés