Légszomj

16 eves vagyok es vagy 2 napja allandoan legszomjam van, ugy erzem mintha bennem ragadna a levego. A mandulam is bevan dagadva, szuletesem ota nagy volt a mandulat de most nagyon nagy.ezelott 2 hete belazasodtam szedtem valami eros gyogyszert es helyrejottem.Szegyelem mondani de cigarettazok 2 eve...Regebben is volt mikor ramjott a legszomj de nem tartott sokaig..Egy ideig panik rohamjaim voltak...Neha faj a mellkasom a fejem a nyakam, lehetseges attol hogy mindig gorben ulok? Nagyon megvagyok ilyedve es nem tudom mit csinaljak mit hidjek, hogy vagy a tudommel van valami baj vagy a nagy mandulaim miatt van legszomjam...Lehetsegese-e hogy tudorakom van? Kerem tisztelt doktor No/Ur valaszoljon minnel hamarabb!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a légszomj témában

Tisztelt Kérdező! Lássa fül-orr-gégész. Amennyiben a mandula nem indokolja a panaszt a pszichés ok a legvalószínűbb. A helyes testtartás és gerinctorna is kiemelten fontos. Minden nap mozogjon legalább fél órát és sajátítson el stresszkezelési technikát.

Kérdés: 2011. május 30., 19:11; Megválaszolva: 2011. június 01., 10:19
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Mellkasfelvetel ez mi lehet?
ezt a leletet kaptam: A mellkas PA röntgenvizsgálata: Rekesz éles kontúrú normális állású. A lateralis sinusok szabadok. Szív alakja és...
Légszomj, fulladásérzés
Tisztelt Dr. Nő/Úr! Légszomjal küzdök már 2 éve. Nem tudom mi lehet a probléma. Követvezők a tüneteim. Hirtelen fellépő nehézlégzés. Munka...
Mellkas natív es kontrasztanyagos...
Kedves Doktornő! Februárban és 3 héttel ezelőtt is erős bronchitisem zajlott. A köhögésem 2 kúra antiniotikum után lassan de múlik. Melljas...
Kézfertőtlenítő gél belélegzése
COPD romlás ellen