• Vesetájéki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor nő/doktor úr! Egy hete a baloldali nyaki nyirokcsomóm elkezdett fájni. Másnap a bal felkaromon és és a hónalj alatt a bőröm enyhe érintésre is fájt. A gyomrom tompán fájt, és bár enni gond nélkül tudtam, az ételt nem kívántam. A hátam a vesék tájékán fájni kezdett, mély lélegzetvételkor élesebben. 37,6-38 fokos lázam volt, és fájt a fejem. A fej elfordítása nélküli oldalra tekintés is fájdalmas volt. Tudna segíteni a diagnózis felállításában? Köszönöm!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a nyirokcsomó megnagyobbodás, mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező ! Több testtájra kiterjedő panaszai és láza hátterében elképzelhető, hogy virusos betegség áll fenn. Lázcsillapítás, pihenés javasolt. Amennyiben panaszai nem csökkennek keresse fel háziorvosát.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 02., 18:28; Megválaszolva: 2011. május 04., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés