• Lehet -e komolyabb betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az én problémám egy hónappal ezelőtt kezdődött.Megállapítottak atípusos tüdőgyulladást, 3 hétig otthon voltam 3 gyógyszert kaptam mire az utolsó valamelyest hatott( Tavanic 500 mg) hetente jártam kontrollra ami azt állapította meg,hogy javulás látható,de nem teljes.Erre az orvos CT-re küldött,ami 3 hét múlva esedékes.Már visszamentem dolgozni,gyógyszert sem kaptam már.A gyógyszer abbahagyása után ismételten elkezdtem érezni a betegség elején a kellemetlen tüneteket(szúró érzés a mellkasban,hátfájás,nehézkes levegő vétel).Szeretném kérdezni,hogy mit tehetek ameddig a CT-re várnom kell?Most ez azt jelenti,hogy megint tüdőgyulladásom van és még nem gyógyultam ki belőle?vagy valami más okozza?Nem szeretnék semmi rosszra gondolni,mégis remélem hogy nincs komolyabb betegség a háttérben.Ön mit gondol erről?Köszönöm válaszát

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nincs nehézlégzés és láz nem kell aggódnia. A vizsgálatig kerülje a szennyezett levegőjű helyeket és minden nap sétáljon friss levegőn. Alkohol- és dohányzási tilalom. Ezen kívül nincs egyéb teendője.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 20., 21:38; Megválaszolva: 2011. április 22., 14:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés