• Visszatérhet-e a tüdőgyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni,hogy ha volt egy hónappal ezelőtt atípusos tüdőgyulladásom,voltam tüdőgondozóba kaptam gyógyszert ezek hatására jobban lettem visszamentem dolgozni és újból kezdtem érezni a tüdőgyulladás tüneteit.CT-re csak májusba kaptam időpontot mit tehetek addig?a mellkas rtg.nem mutatta ki a teljes gyógyulást, viszont további gyógyszereket nem kaptam.Lehet hogy a nem teljes gyógyulás miatt visszaestem? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Egy lezajlott tüdőgyulladásnak akár hónapokig is lehetnek röntgen jelei. Amennyiben nincs általános tünetet a kezelés nem indokolt. A CT vizsgálat egyértelműen mutatni fogja, ha probléma van a tüdő állományában. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 18., 22:39; Megválaszolva: 2011. április 20., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: