KÖHÖGÉS

BOCSÁNAT MEGINT ÉN VAGYOK ÉS MOST OLVASGATTAM BELE TÖBB DOLGBA ÉS MÉG EZT IS HOZZÁFUZNÉM AZ ELÖZÖ KETTÖ IRÁSOMHOZ REFLUXOM VAN DE A GYOMORSAVAS ÉGÉST NEM ÉRZEM EZÉRT NEM SZEDEK GYÖGYSZERT RÁ. MAGASVÉRNYOMÁSOMRA IS SZEDEK GYOGYSZERT ÉS A TUNETEKÉNT A KÖHÖGÉST OLVASTAM DE AKKOR HA AZ MIATT LENNE GONDOLOM, HOGY CSAK SZÁRAZ KÖHÖGÉSEM LENNE. ÉS NEM VÁLADÉKOS.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza köhögés témában

Kedves Kérdező!

Az ACE gátló típusú vérnyomáscsökkentők valóban okoznak köhögést egyes esetekben, de ez főleg száraz köhécselés. Mindenképp indokolt a kivizsgálás, csak a tünetek leírása alapján nem állítható fel diagnózis.

Kérdés: 2011. február 14., 23:35; Megválaszolva: 2011. február 17., 09:36
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Légzésnehézség
Tisztelt Doktornő, 7. éve egyáltalán nem dohányzom. 
Mellkas rtg!
Azbeszt belégzése 2
Fokozott Interstitialis Rajzolat
Tisztelt Doktornő, Körülbelül 6 héttel ezelőtt gégefájdalmaim voltak, ami addig fokozódott, hogy a beszéd is nehezemre esett. A pandemias...
Napok óta fennálló mellkasi panasz
Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy a tegnapi nap folyamán intenzívebben,de a közelmúltban is tapasztaltam furcsa mellkas...