KÖHÖGÉS

FOLYTATNÁM AZ ELÖZÖLEG LEIRTAKAT HÁTHA FONTOS AMIKOR FELKÖHÖGÖM AZT A SOS SURU NYÁLSZERUT EGYIDEULEG AZ ORROMAT IS FUJNI KELL DE AZ VIZSZERU.EZT A SÉRULÉS STERUT CSAK A JOBB MANDULÁM VÉGÉN ÉRZEM.KINT ÉLEK LONDONBAN MÁR MONDTAM AZ ORVOSNAK IS DE AZT MONDTA SZEDJEK IBUPROFENT.DE ATTOL SEM GYOGYULTAM MEG ÉS ÉN AGGODOK ÉS CSALÁDOM MINDIG RÁM SZOL HA KÖHÖGÖK, HOGY EZ MIÉRT LEHET. A KÖHÖGÉS.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza köhögés témában

Kedves Hölgyem!

Továbbra is csak azt tudom javasolni, hogy a kivizsgálás indokolt, ha tüdőgyógyászati ok nem igazolódik, akkor fül-orr-gégészetre menjen el. Akár egy légcsőhurut, hörgőgyulladás, tüdőgyulladás is okozhatja.

Kérdés: 2011. február 14., 23:09; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:54
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Légzésnehézség
Tisztelt Doktornő, 7. éve egyáltalán nem dohányzom. 
Mellkas rtg!
Azbeszt belégzése 2
Fokozott Interstitialis Rajzolat
Tisztelt Doktornő, Körülbelül 6 héttel ezelőtt gégefájdalmaim voltak, ami addig fokozódott, hogy a beszéd is nehezemre esett. A pandemias...
Napok óta fennálló mellkasi panasz
Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz,hogy a tegnapi nap folyamán intenzívebben,de a közelmúltban is tapasztaltam furcsa mellkas...