• Segitséget kérek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel dokor nő/úr !! 18 éves vagyok és kb 5 éve rendszeresen dohányoztam családi okok miatt ! már kb 3 hónapja leszoktam és január elejétől kezdve a mai napi szúró fájdalmat szoktam érezni az egyik a mellkasomban !! nem állandó fájadomról van szó de majdnem minden nap érzem és nem merem elmondni senkinek !!!! októberben voltam tüdőszűrőn és ott azt mondtaák hogy minden rendben !! éls nem tudom hogy mit tegyek !! kérem segítsen

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leggyakoribb ok a pszichés stressz és a mellhártyaizgalom. Sajátatson el stresszkezelési technikát és kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Aggodalomra semmi ok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 26., 13:06; Megválaszolva: 2011. január 28., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Ma megvolt a kontroll röntgen, (2 heti antibiotikum szedés után) de mégsem vagyok nyugodt. A lelet a következő.: "A rekesz jobb oldalt elöl, medialisan adherens. Egyéb eltérés nem észlelhető." Ez mit jelent? Ilyenkor mi a...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Körülbelül 2 hete nehezen veszem a levegőt és a mellkasom is szorít néha. Az lenne a kérdésem,hogy mi okozhatja ezt? Köszönöm!