Légmell

Kedves Doktorő/Úr! A kérdésem Fontos lenne. Akupunktúrát kaptam a hátam miatt és az lenne a kérdésem, hogy egy akupunktúrás tű okozhat-e légmellet és milyen súlyosságút? A doktorúr aki kezelt azt mondta nem szúrta olyan mélyre én mégis aggódok e miatt. Mik a tünetei? Vagy mennyi idő után alakul ki? Megijedtem.Tüdőgondozóba nem szeretnék menni.Nincs nehézlégzésem csak nagyon aggódok, hátha mégis.Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza légmell témában

Tisztelt Kérdező!

Amennyiben nem szúrja mélyre valóban alaptalan az aggodalom. A légmell jele a szúró mellkasi fájdalom, terhelésre fokozódó nehéz légzés, amely pár óra alatt kialakul. Nem kell mellkas röntgen akupunktúrás kezelés miatt.

Kérdés: 2011. január 12., 11:55; Megválaszolva: 2011. január 14., 10:56
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Folyékony szappan belélegzése
mellkasi és hát fájdalom
Mellkas CT
CT lelet értelmezése
Tisztelt Doktornő! Az alábbi CT lelet értelmezésében szeretném a segítségét kérni! Coronária ct- re küldtek és a látótérbe került...
Tüdő CT Dr. HANGONYI...
Kedves Főorvosnő! Az alábbi CT lelet eredményéről érdeklődnék Öntől,/ jó indulatú tüdő daganat,aggódom,-véletlenül vették észre....