• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        doktor ur\no 3-4 evbeli cukor beteg vagyok'''tabletas gyogyszert szedek''''!Kb 4honapja egyre fokozatosan kohogok szines flegma szakadozik fel,nehezeb a levego vetel is s volt amikor gyengenek eresztem magam.Elmentem a hazi orvoshoz megmerte a ver nyom. azt kerdeszte hogy meg vagyok ijed ve mert gyorsan ver a sziv. Elmentem egy sziv ki vizsgalasra,azt monta a dr hogy a sziv ojan lasu''''''itt meg lasu'''''' mint ha vol egy szivin fraktus.de en nem eresztem semit se fajdalmat vagy valami h szivin fraktusra uralt volna,De viszont a gep se mutatot volna rogot vagy valamit,a dr nem tuta mitol ijen a sziv,pedig nem kave.nem cigi.iszom alkoo!.Utana mentem tudo filmet csinaltatni ott se volt semi!akkor mi lehet a bajom?eszt szeretnem ha meg ihdokolna!elore is KOSZONOM.

        WEBBeteg szakértő válasza a köhögés témában

        Kedves Kérdező! Részletes tüdőgyógyászatri és fül-orr-gégészeti kivizsgálás javasolt a pontos ok tisztázására.Addig köptető, bő folyadék, multivitamin.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 10., 20:50; Megválaszolva: 2011. január 11., 10:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés