Meggyógyulhatok-e

tüdő sarcoidosis. betegségem van. januári ct-m.hilaris és mediastinalis nyirokcsomó megnagyobbodás több egy cm alatti nyirokcsomó a bfurcatio előtt. meg szer. gyógyulni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza sarcoidosis témában

Tisztelt Kérdező!

A nyirokcsomók mérete 1 cm felett patológiás. A szövettannal igazolt sarcoidosis folyamatos gondozást igényel. A lefolyás sokszínű lehet, járjon rendszeresen ellenőrzésre. Lehet, hogy sohasem lesz vele problémája.

Kérdés: 2011. január 06., 12:30; Megválaszolva: 2011. január 07., 17:40
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Légzésfunkció
Kedves Dr bő! Légzésfunkciom eredménye a következő! FEV1 79%.Fev1Vc 89%.Segítene nekem ezt értelmezni? Ez nagyin rossz erednény? 42 éves...
Köhögés, szédülés
Jó estét! December 16. - án szültem császármetszéssel, márt ott a kórházban elkezdődött egy köhögés, de mára nagyon erőssé vált, rengeteg...
Folyékony szappan belélegzése
mellkasi és hát fájdalom
Mellkas CT