• Megfáztam, vagy annál több?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan 6 nappal ezelőtt hirtelen orrfolyásom lett, szédültem, rossz közérzetem volt. Akkor még nem lepődtem meg, hiszen mindig ezt érzem, mikor megfáztam. Voltam orvosnál, aki felirt nekem C vitamint, köhögés csillapitót és antibiotkumokat. A következő napokban egyre jobban kezdtem érezni magam, mignem tegnap néhány osztálytársam bele nem vert a hóba. Azóta megállás nélkül reszket minden végtagom, fáj a fejem, nem tudok gondolkodni, majdnem az egész testem sajog, szúr a mellkasom amikor eszek. Lehetséges hogy súlyosbodott a megfázás vagy tüdőgyulladásom van? Vagy valami egészen más? Előre köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! Mérje meg a testhőmérsékletét. Amennyiben tartósan lázas keresse fel háziorvosát. Valószínűleg egy kicsit visszaesett a megfázásba.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 15., 08:48; Megválaszolva: 2010. december 19., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés