• Lányom asztmás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        azzal a kérdésel fordulok önhöz hogy mivel a lányom már kaptt antibiotikumot és már a második fajtát és sajnos nem mulik a köhögése hiába megy vsiza az orvoshoz és semit nem tud a köhögésre irni már gyogyszert mijen gyogyszert tudna ajálani ami hasznos és tud töle aludni

        Dr. Csuth Ágnes válasza a köhögés témában

        Kedves Kérdező! Mivel a lánya kórtörténetét nem ismerjük, kezelést nem tudunk javasolni látatlanban. Javasoljuk, hgy tüdőgyógyászati szakrendelést keressenek fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. december 04., 23:33; Megválaszolva: 2010. december 07., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés