• Mellkasröntgen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Először is, köszönöm előző válaszát. 6 napig antibiotikumot szedtem. Ma voltam szakvizsgálaton, ahol ismét csináltak mellkasröntgent: Éles rekeszek, szabad sinusok, basalisan fokozott rajzolat, normál középárnyék, j. hilus felett kis infiltratum. Légzésfunkció: Enyhe perif. obstructio Fizikális vizsgálat: A mellkasi szervek felett hallgatózási eltérés nem hallható. Diagnózis: J1800/3 Bronchopneumonia, k.m.n. Mit jelent ez a diagnózis? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tüdőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Gyógyuló félben lévő tüdőgyulladása van. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Inhaláljon minden nap és pihenjen még pár napot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 22., 14:28; Megválaszolva: 2010. november 29., 09:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés