• Tüdő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Ur / No, A kovetkezovel fordulnek onokhoz. Nehany napja kezdodott, hogy ugy erzem, nehezen kapok levegot. A hatam es a mallkasom is fajdigal, a fajdalom nem fugg ossze a levegovetellel. Nem kohogok, de ugy erzem, mintha valami le lenne rakodva a tudomben.Tulsulyos vagyok, napi 10 szal cigarettat szivok. Reggelente rengeteg valadek van az orromban. Refluxom van, napi 1 Nolpaza-t szedek. Az esetlegesen felkohogott torok, vagy tudo valadekomban, neha talalok, buzos sargas - feheres csomocskakat. Vert nem lattam a kopetembe. Ugy erzem, mintha egne a gegem. 2009 augusztusaban voltan tudoszuresen, negativ eredmenyt kaptam. Erdekelne, hogy esetbne, milyen betegsege jonnek szoba, es milyen kivizsgalas lenne indokolt. Valaszukat, elore is koszonom. Z

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tüdő témában

        Kedves Kérdező! Elsőként alapos fizikális vizsgálat és röntgen lenne javasolt. Ennek elvégzése céljából keresse fel háziorvosát. Ezek eredménye alapján lehet valószínűsíthető diagnóztist is mondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 05., 14:12; Megválaszolva: 2010. november 07., 14:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés