• Mellkas felvétel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Pár napja enyhe száraz köhögéssel kezdődtek a panaszok,ma reggelre már a hátam és a mellkasom is nagyon, nagyon fájt köhögéskor illetve levegővételnél. Sokat szédültem is.Enyhe hőemelkedésem volt, de gyógyszer nélkül elmúlt. Elmentem reggel a háziorvosomhoz, aki elküldött mellkas röntgenre, de a leletet az ünnepek miatt csak jövő héten tudom neki visszavinni. Kicsit aggódom, mert a lelet a következő képen szól: "A szív jobbra dilatált, tág hilusi erek.Folyadék nem látszik." Egy halandó ember ebből semmit nem ért, én sem. Kezdjek aggódni, vagy sem? Antibiotikumot kaptam, a háziorvos felírta, egy hétig kell szednem. Ugye nincs komoly bajom?

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkas röntgen témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt mellkas röntgen eltérés miatt vizsgálja meg háziorvosa és döntse el, hogy kardiológiai szakvizsgálatra szükség van-e. A nagyobb szív és a tüdőerek pangása kivizsgálást indokolhat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 29., 23:40; Megválaszolva: 2010. november 02., 22:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés