• Gabó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ha párás a levegő nagyon nehezen tudok lélegezni és pilanatok alatt kifáradok.Dohányzom,napi 25 szálat.21 éve rákkal kezeltek amin tull jutottam bár sok vonzata volt amit azóta is kezelnek.3 éve agyi infarktusom volt ami beszéd hibával párosult.Pet ct-n voltunk ami maradandó károsodást mutatott ki.Fel kerestem a helyi tüdőgondozót a légszomjam miatt ahol azt állapitották meg,hogy COPD-beteg vagyok amire Spiriva asztma pipát kaptam Retafyllin tablettát kaptam a fulladásra.Sajnos semijen gyógyszer nem segített a dohányzás abbahagyásában.Szeretném a segítségüket kérni ebben a dologban ! Nagyon kevés az akarat erőm a sok szemvedés miatt (gondolom)! Előre is köszönöm önöknek! Gabó.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a COPD témában

        Kedves Gabó! A panaszait okozhatja a dohányzás és légúti betegsége együttesen. A dohányzásról való leszokásban kérje pszichiáter szakorvos segítségét, vannak kifejezetten a doh.-ról való leszokást segítő gyógyszerek, pl. a Champix.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 19., 12:21; Megválaszolva: 2010. szeptember 21., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés