• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Ez a betegség rég óta tart nálam. Kb. 3-4 hónapja köhögök megállás nélkül, igaz hol 1 nap kimarad , de másnap már köhögök ugyanúgy. Hurutos köhögés, sok váladék jön fel. Sajnos 3 éve dohányzom napi 7-8 szál. A házi orvosom felírt antibiotikumot, de sajna nem használt, majd újra vissza mentem s ő elküldött tüdőszűrésre ami hála istennek nem mutatott semmit. Az orvosok allergiára gyanakodnak, pár tesztet a bőrömön csináltak is, de nem volt semmi jel. Elküldtek allergia gyanújával vérvételre és azóta is várom az eredményt amit a jövőhéten tudok meg. Ön szerint mi lehet ez?

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Első és legfontosabb, hogy a dohányzás elhagyása nélkül nem fog meggyógyulni. A dohányfüst hasonló jellegű tüneteken nagyon sokat ront. Szedjen köptetőt, inhaláljon minden nap és történjen fül-orr-gégészeti szakvizsgálat is. Lehet valóban allergiás eredetű, de krónikus gyulladás is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 16:18; Megválaszolva: 2010. szeptember 23., 08:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés