• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném kérdezni h 4honapja kb ilyen fulladásosan köhögök 1honapja kivették a mandulámat azt gondoltuk attolvan Elötte még voltam tüdsö szürésen,melkasi röntgenen és semmit nem mutatot ki Ez mitöl lehet? Üdvözlettel Barbi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a köhögés témában

        Kedves Barbi! A köhögés kivizsgálása sokszor nem egyszerű. Az ön esetében is szükség van további vizsgálatokra. Okozhatja fül-orr-gégészeti gyulladás a váladék lecsorgása és irritálása miatt, reflux,asztma, szívbetegség. Azt javaslom, hogy tüdőgyógyászatra kérjen időpontot, és itt tisztázzák a kiváltó okot. Az alábbi cikket ajánlom figyelmébe: https://www.webbeteg.hu/cikkek/legzoszervi_betegseg/160/a-kohoges-okai-es-kezelese


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 14., 14:31; Megválaszolva: 2010. július 15., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés