• Segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!

        Azzal a kéréssel fordulnék Dr.Brugós László úrhoz, hogy 27 éves testvérem István, már 3 hete fekszik kórházban lélegeztető gépen és kissebb a tüdeje mint 1 átlag embernek, mert nyitott hátgerinccel születetett és gerinc ferdülése van.Gégemetszést vagy légcsőmetszést csináltak neki, (pontosan nem tudom) onnan megy a lélegeztető gép! Hiába próbálják levenni a gépről nem bírja sokáig nélküle mert belilul és nem kap levegőt! Könyörögve kérem, hogy SEGÍTSEN mert nem halhat meg egy 27 éves életvidám fiú...! Nem halhat meg a testvérem!

        Előre is köszönöm!

        K. Krisztián

        WEBBeteg szakértő válasza a gépi lélegeztetés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A légzési elégtelenség oka nem kezelhető, bár több szakmai információra lenne szükség a teljesen korrekt vélemény leírásához. A gépi lélegeztetés átmenetileg tudja támogatni a légzést, de ez csak átmeneti lehet. A légcsőmetszés a tartós gépi lélegeztetés esetén el kell végezni, helyesen ebben az esetben is megtették. A légzési problémákhoz vezető okot kell főként kezelni. Az állapotromlást elsősorban fertőzések váltják ki, ezért a kezelés is elsősorban erre irányul. A várható kimenetelt illetően beszéljenek a kezelőorvossal, aki sokkal több információval rendelkezik, mint mi.


        Kérdés: 2010-02-21 10:30:21; Megválaszolva: 2010. február 21., 10:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.