• Jobboldali mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!

        Köhögés során fellépő jobboldali mellkasi fájdalmat tapasztalok, lehet, hogy bordasérülés? Azitromicin tartalmú gyógyszert szedek tüdőgyulladás ellen egy hete, a köhögésem csökkent, és jobban is érzem már magam, de viszont este lefekvéskor ujból elkezdődik a szúró fájdalom a jobb oldali bordáim körül, és amikor köhögök akkor erősen és zavaróan fáj. Egész nap ülő munkát végzek, szóval keveset erőltetem magam.

        Mit tanácsolnának számomra? Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel: Zs

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt tünetek típusosak a mellhártyagyulladásra. A bordasérüléshez kifejezetten nagy erőbehatás kell, köhögéstől nem fog megsérülni. Szedjen non-steroid gyulladáscsökkentőt (pl. ibuprofen) pár napos kúra keretén belül.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-19 16:27:48; Megválaszolva: 2010. február 19., 16:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: