• Miért fuladok állandóan éjjel is

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1 hétel ezelőtt voltam nagyon betg és a torkom volt be gyuladva hálísten a torkom meg javult de még míndíg fuladok hírtelen rám jőn egy fucsa kőhőgés ennek az kát szeretném meg tudní talán aszmám van  regelente sokat bícajozok mert aval járok munkába de ottís be fuladok és sokat spotoltam és otís fuladok nem tudom hogy mí lehet kezdek félní  előre ís kőszőnőm veroníka

        WEBBeteg szakértő válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lezajlott felső légúti fertőzés után nem ritka a hasonló jellegű panasz. Első lépés a fizikai kímélet, inhalálás. Kerülje a hasonló mértékű fizikai terhelést, a légutak teljes gyógyulása hosszab idő. Fokozatosan végezzen fizikai aktivitást, ha már panaszmentes lett.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-09 21:29:05; Megválaszolva: 2010. február 09., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: