• Merjem vagy ne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lehet e szedni xilox granulátum mellé spiropent szedni mert úgy érzem kissé fulladok?

        WEBBeteg szakértő válasza a fulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Mindkét szer receptköteles, csak orvosi rendelésre alkalmazható, sőt ha fullad, mindenképp keressen fel orvost, ugyanis a fulladásnak többféle oka lehet, először ezt kell tisztázni. Elvileg együttes alklamazásuk nem ellenjavallt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 21:19:56; Megválaszolva: 2010. január 31., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: