Ez lehet tüdörák?

Jónapot! Hosszabb idelye kohogok, nem túl gyakori és nem is kínzó kohogés ez de mégi általános.. a torkomban az ádámcsutkám alatt néha érzek ingert ami nem túl eros de érzem.. Továbbá hosszu idelye már gyakori a kopeturítésem.. a kopet fehér nyúlós.. reggel sárga.. semmi más bajom nincs, jól is érzem magam de idegesít a kohogés! Voltam orvosnaal is o antibiotikumos kezelést adott. kiváncsi lennék hogy ez lehet e tudorák? 20éves vagyok és a dohányzás manapság abszolut nem jellemzo, bár 4 éwen keresztul néha bulik idelye alatt szoktam dohányozni.. Válaszát koszonom! József

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza allergia témában

Tisztelt Kéredező!

Ez allergia vagy heveny hörghurut. Tessék elmenni tüdőgyógyszhoz és az megméri a légzésfunkcióját és eldönti kell vagy nem antibiotikum és még milyen kezelés. Nem tüdőrák, az ilyen fiatal korban nem jelenik meg. Ne féljen, menjem szakemberhez, mert valószinű allergiás valamilyen pollenre vagy házi poratkára.Üdvözlettel: Dr. Brugós László

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 23., 09:26; Megválaszolva: 2009. június 23., 09:26
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Asztma, nehézlégzés, allergia
Tisztelt Doktor Úr / Nő! Egy éve küszködök nehézlégzéssel, asztmával, de még csak kezdeti szakaszban vagyok azt mondták. Kiskoromban (5éves...
Tüdőembólia?
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 19 éves vagyok és több mint egy éve Yasminelle nevű...
Aorta tágulat
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A férjem 47 éves, nem dohányzó, normális vérnyomású, ám kissé túlsúlyos. Fekvő helyzetben évek óta köhécsel, és...
Röntgen lelet eredménye
Tisztelt Doktor nő! Mellkas röntgen leletemmel kapcsolatban szeretnék kérdezni Öntől.2019-ben semmi probléma nem volt.2020-ban a leletem hasonló volt...