• Tüdőrák tünetek?:(

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        15 éves vagyok.másfél éve dohányzom. Az útóbbi hetekben nagyon köhögtem, légcsőgyulladásom volt, ez 2 hét alatt gyógyszeres kezeléstől elmúlt.Eltelt 3 hét és azóta köhögön gyengén, de tüdőből.2 nappal ezelőtt elkezdett fájni a hátam fentről derékig.fáj a hónam alatt az oldalam.
        Ez tüdőrák okai lehetnek? nagyon félek már, le is szokok a dohányzásról. köszönöm előre is válaszát.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a köhögés témában

        Kedves aggódó kamasz!


        A lehető legokosabb dolog, amit tehetsz, hogy abbahagyod a dohányzást! Azt hiszem már így is sokat ártottál magadnak!
        De nem valószínű, hogy tüdőrákod lenne. Lehetséges, hogy a dohányzástól megviselt légutaid nehezen jönnek rendbe egy vírusfertőzés után.Jó lenne tudni, hogy van-e lázad, köpetet ürítesz-e, milyen gyógyszereket szedtél eddig? Én azt javasolom, hogy keresd fel a háziorvosodat, mondd el a panaszaidat, és lehetőleg készüljön egy mellkas röntgen felvétel. Ennek lelete sokmindenre választ fog adni, többek között a félelmeidre is megnyugtató feleletet kapsz.

        Üdvözlettel: Dr. Földes Krisztina, gyermekgyógyász-pulmonológus


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-28 09:17:38; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!