• Két éve orrfolyásom és köhögésem van

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jonapot kivánok érdeklodnék állando orfolyásom van vagy 2 éve emiatt sokat kohogok pláne reggel vagy ha hidegrol melegre vagy melegrol hidegre megyek minden 5 percben fujnom kell az orromat . milyen gyogyszert lehetne erre szedni vagy teát hogy elmuljon ? eloreis kosznom nagy zsolt

        WEBBeteg szakértő válasza a orrfolyás, köhögés témában

        Tisztelt Kérdező!


        Egy allergiás bőrpróba eldöntené, hogy panaszainak hátterében allergia vagy csak egy vasomotor rhinitis áll. Lényegében a kezelés nem nagyon különbözne, csak az allergiás rhinitis jobban válaszolna a kezelésre. A nem allergiás rhinitist meg kéne mutatni fül-orr-gégésznek is, hogy nincs-e valamilyen helyi oka az orrfolyásnak. Gyógyszerek? Aerius vagy Xyzal napi 1x1, Avamys orrspray 1x2 vagy Nasonex 2x2 naponta. Ezek lennének nagyjából a kezelésre alkalmas szerek. Irjon még nekünk.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-18 13:19:04; Megválaszolva: 2011. október 03., 06:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés