• Légszomj, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr!

        Orvos tüdőhörghurutot állapitot meg leflokint szedtem és köptetöt. Hátfájásom elmúlt, de éjszaka többször is felébredtem hogy nehezen kapok levegőt olyankor az ablakot szoktam kinyitni és vissza tudok aludni. Néha napközbe is nehezen kapok levegőt és szédülők is de egy 10-15 másodperc alatt elmulik és olyan érzés mintha nem lenne elég az oxigén. Pollen alargia is lehet ez? Vagy asztma? vagy valami más! 20 éves vagyok dohányzom!

        Üdv.:Gábor

        WEBBeteg szakértő válasza a hörghurut témában

        Tisztelt Kérdező!


        Lehet csak egy sima hörghurut, ami után hasonló panaszok maradhatnak még egy, két hétig, anélkül, hogy ez valami komolyabbat jelentene. Ha a Leflokin utána panaszai nagyjából megszüntek és ez maradt akkor ez is elmúlik hamarosan. Ennek ellenére lehet ez allergia és pollenallergia is, de ahhoz még várjunk egy kicsit, mert ez, mondom eltarthat még hetekig is. Ti. ennyi idő kell ahhoz, hogy a lepusztult nyálkahártya újra regenerálódjon és védhesse a köhögési ingerek ellen. A cigarettát, ha most nem esik jól, el kéne hagyni és kerülni az alkalmat a rágyújtásra, mert azt most lenne könnyű elhagyni, nem 20 év  dohányzás után, mikor már visszafordíthatatlan bajokat okozott. Egyelőre nincs baj, legfeljebb allergia, azt meg lehet kezelni. Ha nem szűnnek a panaszok menjen el egy allergológushoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 08:56:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mi vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos