Nehézlégzés

Az elmúlt időben egyre gyakrabban van nehézlégzésem, ami mellkasi szorító érzéssel jár és izzadással.Eddig egy-két óra alatt elmúlt, de a ami napon reggel kezdődött és még mindig jelentkeznek a tünetek, ha fölállok, bármit csinálok. Ma még erős hányinger is társult az előző tünetekhez.

ILyenkor elmegy az erőm, fáradt és gyenge vagyok.

Jártam már panaszommal orvosnál, voltma EKG-n, csináltak labort, de semmi különöset nem találtak.

 Mi lehet az oka?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nehéz légzés témában

Tisztelt Kérdező!

Ha a nyugalmi EKG rendben attól még egy terheléses EKG kimutathat olyat, ami esetleg lehet panaszainak hátterében.

Szívpanaszokon felül, légzésfunkciót is el kéne végeztetni, főleg, ha Ön dohányzik, mert a COPD, tüdőtágulat, vagy hörghurut okozhat hasonló panaszokat.

Gerincét is meg kéne vizsgálni, hogy nem a hátgerinccel állnak összefüggésbe fájdalmai? Üdvözlettel: Dr. Brugós László

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. április 05., 21:31; Megválaszolva: 2009. április 05., 21:31
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Légzési probléma
Jónapot kívánok. Szerernék segítséget kérni. A barátnőmnek problémája van a hátgerincével, nemrég becsípődött az ideg a hátában, és nem...
Milyen betegség lehet ez?
Kedves Doktornő! Mivel állhatok szemben? Tünetek: szapora légzés, szapora pulzus, nehéz légzés. Hörgőgyulladást állapítottak meg de nincsen...
légszomj, nehéz légzés
Kedves Doktor Nő/Úr! Kb. 3 hete kezdődtek a panaszaim.Éjszaka jelentkezett többször is éles, szúró fájdalom ami a jobb oldalamba, tüdőmbe...
nehéz légzés
Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni hogy mi lehet az oka hogy idönként nehezen kapok levegőt? Ez a tünet kb. fél éve kezdődött buli után fel...
Mitől van nehézlégzésem?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Olyan problémával fordulok önhöz, hogy kb. 3-4 hónapja küzdök nehéz légzéssel. Voltam allergiológusnál, csinált...