• Mi okozhatja?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor úr!

        Már egy pár hónapja a felkarom alatt, ill. mellembe erős, néha szúró fájdalmat érzek.

        Ez a tünet jelen van akkor is ha köhögök, de úgy magától is el kezd fájni.

        Főleg a mellem. A mellemben elváltozást nem igazán észlelek.

        Mi lehet a baj?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!


        A mellkasi fájdalom általában nehéz kérdés és mindig fizikális vizsgálatot igényel, vagyis meg kell vizsgálni azt a pontot ahol fáj, megnézni van-e ott eltérés és ez mit jelent. A szivpanaszokat azért lehet kizárni, mert ha azok komolyak akkor nem múlnak el és nem jelentkeznek folymatosan. Mellkasfalának érzékenysége, lehet izom, izületi fájdalom. Maga tüdő az nem fáj, csak a mellhártya. Nem tudok közelebbit mondani, csak, ha valamilyen vizsgálatot elvégezne és ezek ismeretében inkább. Mellkasfelvétel, EKG és légézésfunkciós vizsgálat elég lenne kezdetnek.


         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-29 18:54:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 12:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: