• Szédülés és torok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Dr Nő/Ur Én egy 21 éves fiu vagyok jelleneg most találtam egy jo munka helyet aminek nagyo örülök de az azeretném kérdezni hogy mért van az hogy ha egyedül megyek akár hova jobban autóval akkor szédülök olyan érzés mintha esnék összefele és félek hogy ellájulok a torkomban egy gombóc féleséget érzek de csak akkor érzem ha eszek a második nyelésnél és valamikor félek megfulok mért voltam a háziorvosomnál azt mondta páni féle roham akár hova megyek azt érzem megfulok mert a torkomban érzem és az van bennem hogy elzárja a nyelöcsövemet és igy félek ellmenni dolgozno is mert targoncázok és szédülés jön rám valamikor köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Tisztelt Kérdező!


        Legutóbbi levélváltásunk óta elég sok idő telt el. Akkor, ha jól emlékszem asztmás fulladástól félt. Remélem az elmúlt és ez irányba megnyugodott. A mostani panaszok is hasonlóak, csak nyeléssel és szédüléssel jönnek. Nem lenne jó, ha ezt a jó állást elveszítené betegeskedése miatt. Megegyeztünk korábban, hogy megnyugszik, mert ezek az érzések nem életveszélyesek. Viszont, ha most újra jelentkeztek, tényleg igaza lehet a háziorvosának, hogy pánik betegség, vagyis fél, retteg valamitől, amitől legfeljebb csak egy kicsit izgulni kéne. Most még nem lesznek erősebbek ezek a "gombóc-ézések" el kéne menni egy pszichiáterhez, hogy segítsen és gyógyszeresen adjon olyan kezelést ami elmúlasztja panaszait. Feltétlenül el kell menni, mert magától nem szünnek meg panaszai és nagyon kellemetlenek.

        Tisztelettel:

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-24 08:36:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 18:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés