• Véres köpet 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Brugòs Laszlò Doktor Ur! Koszonom szepen gyors valaszat. Kozben eszembe jutott, hogy az est folyaman elragcsaltam par mogyorot, de az csak kb. 1 ora mulva okozott volna verzest? Vagy amig nem fekudtem le nem tudott felgyulemleni annyi ver, hogy aztan az kohogesre kesztessen? Remelem ez a megoldas es mellozhetok a vizsgalatok. Nyugodtabb lennek, ah on is igy gondolna... Udvozlettel: Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a véres köpet témában

        Tisztelt Judit!


        Nem hinném, még ha szeretném is, hogy a mogyoró rágcsálás felsértette volna a garatját. Még ha szeretnék is Önnel egyetérteni, addig, míg ki nem derült a pontos ok, nézettesse meg magát, ahogy azt javasoltam. Tujda, ha nem lesz semmi baj, akkor is csak szerencsénk van. De ha ismétlődik és nem próbáltuk ellátni idejében, akkor az számonkérhető, joggal. Nézzen utána, kérem szépen. Ne  féljen nem lesz semmi kára belőle.

        Tisztelettel: 

         Dr. Brugós László  pulmonológus-allergológus

         


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-01 18:56:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés