• Oldalban érzett fájdalom 3

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Brugós László! A fájdalom megvan még mindig az oldalamban, voltam a háziorvosnál, és mondta h ahol érzem az a tüdö. Kaptam voltaren 25mg tablettát, ha netán csak meghuztam volna, illetve vizeletet kell bevigyek laborba, h a vesét is ki lehessen zárni. Szintén vese miatt hasi ultrahangra is kaptam beutalot, de oda okt végéig nincs idöpont. Ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy akárhova mehetek ultrahangra, vagy csak a kerületembe? A másik gond az lenne, hogy a derekam a bal oldali részen olyan mintha meg is duzzadt volna. Kiegyenesedett, mig a jobb oldalon ami panaszmentes, látszik a derekam vonala. Általában estére fájdul meg, evés után. Viszont nem gyomor tájékon, de az lehetséges, hogy a megnövekedett gyomor nyom valamit, és ez okozza a fájdalmat?És ettől duzzadna meg? Köszönettel: Zsófi

        WEBBeteg szakértő válasza a vese ultrahang témában

        Tisztelt Zsófia!


        Köszönöm, hogy tartja velünk a kacsolatot. Úgy látszik,  hogy a kérdés még nincs megoldva. A gerince mellett észlelt duzzanat lehet a veséjétől, lehet a gerincétől is. Az UH vizsgálatot meg kéne gyorsítani, mert az október az késő lenne. Próbálja meg valamelyik kórházban, ha van ismerőse aki eljuttatná oda és ott hátha van arra lehetőség, hogy sürgősen megcsinálják a vizsgálatot. Vagy menjen el egy Urológiai ambulanciára, hogy erősen görcsöl a veséje és talán ez is segíthet, ha más megoldás nincs.


        Tisztelettel: Dr. Brugós László

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-19 14:15:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés