• Oldalban érzett fájdalom 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Brugós László! 21 éves vagyok, és inkább háti részen fájdogál.Szedek fogamzásgátlot,yasminellet-hajlamos vagyok a rögképzödésre-. A helyekre amit Ön tanácsolt, kellenek beutalok? -"Mindenképpen javasolnám laborok, 1 mellkas felvétel, hasi UH és gerinc röntgen elvégzését."- Köszönettel: ZSófi

        WEBBeteg szakértő válasza a hátjájás témában

        Tisztelt Zsófia,
        Megszokott módon a háziorvoshoz kéne fordulni minden panasszal, de ez nem sikerül minden esetben. Az általam felsorolt vizsgálatokat csak beutalóval, sőt az UH-t előjegyzéssel végzik el, de...amennyiben Önnek erőteljesebbek ezek a panaszai jelentkezhet az ügyeleten is és vagy elküldik a vizsgálatokra, vagy nem. A Tüdőklinikán, ha említi ezeket a panaszokat biztos megvizsgálják és kizárják a háti fájdalmának az okát. Egyet ne csináljon, hogy elmegy orvoshoz és kéri az általam javasolt vizsgálatokat, mert ez minden kollégának az autonóm véleményjogát bántja és lehet, hogy nem ért egyet velem. Ha másképp nem megy, jelentkezzen a Tüdőklinika ambulanciáján.


        Tisztelettel  Dr. Brugós László pulmonológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-12 09:53:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: