• Nem esek vissza?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/nő 1 hete begyulladt a nyirokcsomóm. Voltam orvosnál felírt antibiutikumot, azóta már elmúlt teljesen jól vok igaz a hangom még nem az igazi csak az lenne akérdésem h. mehetek e edzésre alapfokon persze futni meg ilyesmik, hogy nem esek-e vissza mert nem naon szeretnék! Köszönöm! viszlát

        WEBBeteg szakértő válasza a nyirokcsomóduzzanat témában

        Kedves Kérdező!
        A kérdése alapján azt gondolom, a nyirokcsomóduzzanatot valamilyen banális légúti fertõzés (pl. torokgyulladás) okozhatta. Ha jól érzi magát és teljesen megszûntek a panaszok, mehet edzeni. Azonban az, hogy "a hangja még nem az igazi", azt jelzi, hogy még enyhe gégehurut zajlik és emiatt a légutak nyálkahártyája esendõbb, a szokásos terheléstõl, futástól könnyebben megfázhat, amitõl akár a nyirokcsomóduzzanat is visszatérhet. A "visszaesés" csak ettõl függ. A nem teljes gyógyulás miatt én még egy hét pihenést javasolnék. Amint a hangját is a réginek érzi, elkezdheti az edzést, fokozatos terheléssel.
        Tisztelettel:

        Dr. Gócs Viktor, infektológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-04-22 20:06:54; Megválaszolva: 2011. július 27., 18:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: