• Folyamatos köhösi inger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Egy olyan kerdesem lenne hogy mi okozza azt hogy általában kohegcselek mint ha valami mindig lenne a torkomnal, van hogy valladek is jon fel de az keves, illetve altalaban semmi, nem dihanyzom, munkából adódóan minden évben van spirometriai vizsgalat de az tokeletes volt tavaly, lehet ez copd? Vagy tan pollen allergia?Egyebkent fizikai megterhelésnèl nem fokozódik, nincs nehézlégzésem sem.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a állandó köhécselés témában

        Kedves Kérdező! Biztosan nincs COPD-je. Köhögését okozhatja allergia, valamilyen gégészeti ok, de akár Reflux betegség is. Elsőként gégészeti vizsgálatot javaslok, ennek eredményétől függően allergia teszt, vagy gyomortükrözés lehet szükséges. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. június 09., 12:09; Megválaszolva: 2020. június 11., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos