• Dohányzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt DR 40éve dohányzoknehéz leszokni,a cigeretárol.Az elektromos cigarettával minimálisra 1/3 szálra tudtam lecsökenteni a cigaretta adagot.Közepes eröségü dohány izű likvidel potolom a nikotint.58 éves vagyok,tüdöszürésen voltam jo lett az eredmény.Kérdésem az lenne hogy menyivel károsabb vagy hasznosabb az e cigaretázás a hagyományosnál.Az interneten nagyon megoszlanak a szakértöi álásfoglalások nemlehet ki igazodni mejiknek higyek.Válaszát elöre is köszönöm. pál

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a dohányzás témában

        Kedves Pál! A 40 év dohányzás miatt sajnos a tüdő daganat kockázata magasabb, mint a nemdohányzóké. Ebből a szempontból mindkét dohányzási forma egyaránt kockázatos. Csak a teljes leszokás az igazán jó döntés. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. március 13., 16:28; Megválaszolva: 2020. március 17., 15:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: