• Tüdőrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! 3 hete küzködök nehézlégzésssel ami egésznap jelen van. Igaz októberben volt egy egy mellkas röntgenen más okból ott mindent rendben találtak. Voltam nemrég légzés funkció vizsgálaton ott nem is tudták eldönteni a papíron annyi áll hogy asztma nem zárható ki. Írtak fel Buventol easyhaler, meg Bufomix easyhalert de nem érzem hogy lenne változás. Azóta már nagyon fáj a hátam sűrübben köhögök és borda fájdalmaim is vannak. Sajnos dohányzom is 11 éve. Annyit tudni kell hogy pánikbeteg is vagyok és most már temetem magam. Február 21 én megyek tüdőgondozóba és előre félek hogy rákom van. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a nehézlégzés témában

        Kedves Kérdező! Panaszai nem utalnak tüdőrákra, inkább hörghurutra, vagy aszthmára. Borda fájdalmai lehetnek a köhögéstől is. Üdvözlettel:


        Kérdés: 2020. február 19., 11:40; Megválaszolva: 2020. február 27., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.