• Eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! A kérdésem az lenne:Ha a tumormarkerem jóval a határ érték alatt van, viszont a tüdőben van egy kB 1cm átmérőjű lobulált felszínű képlet,mely nagyobbodást nem mutat eddig és a mellkassebészet szeptemberre rendelt vissza egy pet ct re van - e aggodalomra ok? Lehet jó vagy rossz? Választ előre is köszönöm. A foltot februárban vették észre.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a tumormarker, rtg. árnyék a tüdőben témában

        Kedves Kérdező! A tumor marker értékek a tüdő elváltozásait illetően nem jelentenek biztos diagnózist. Az Ön esetében az észlelt kicsi elváltozás remélhetőleg nem rosszindulatú, de tejes bizonyossággal ezek alapján ezt még nem lehet kijelenteni. További kontrollvizsgálatok szükségesek. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. június 22., 17:11; Megválaszolva: 2019. június 25., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: