• Most rákos vagyok?Ettöl szurhat a szivemnél?Ezzel menjek tovább orvoshoz?Ez mitöl van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        6-os segmentumban jobb oldalon két 2mm góc látható.A bal 5-ös segmentumban diszkrét kötegezettség ábrázolodik.A máj ábrázolódó segmentumai finoman inhomogének.A lép mellett mediálisan egy 14mm átmérőjű járulékos kép látható.A tüdőben leirt gócok residualis jellegűek.

        Dr. Gyulai Nóra válasza a mellkas CT témában

        Tisztelt kérdező! Valaki beutalta Önt mellkas CT-re, ha jól értem. Hozzá kell visszamenni ezzel a lelettel, ettől nem szúr a szíve. Üdvözlettel


        Dr. Gyulai Nóra
        tüdőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Gyulai Nóra

        Kérdés: 2019. március 26., 23:16; Megválaszolva: 2019. április 03., 08:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.