• Tüdőgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Péntek este belázasodtam, a lázam 39 C fölé ment, ami nálam nem igazán gyakori. Hétfőn voltam orvosnál, aki azt mondta, tiszta a tüdőm, de hogy gyorsabban gyógyuljak, szedjek Zinnatot 2*1 500 mg. Keddtől szedem, de ma már csütörtök és a lázam továbbra is 39 fölött van, ha épp nem veszek be lázcsillapítót. Borzasztóan köhögök, sokszor légszomjam van, nem is nagyon tudok aludni az irritáció miatt. Felhívtam a doktornőm, hogy ez normális-e? Azt mondta, igen. Én nyugtalan vagyok, nagyon rossz a közérzetem, tartok tőle, hogy tüdőgyulladásom van. Nagyon ritkán vagyok beteg, a doktornőm is alig ismerem. Van okom aggodalomra vagy ez tényleg természetes és legyek további türelemmel? Előre köszönöm válaszát.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a vírus fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Mivel láza az antibiotikum ellenére sem csökken, vélhetően vírusfertőzése van. Amennyiben a magas láz egy hét alatt sem csökken, indokolt mellkas röntgen vizsgálat. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 07., 09:46; Megválaszolva: 2019. február 11., 16:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: