Melkasfájdalom

Körübelül 3hónapja mellkasifájdalmaim vannak az elejen csak néha fájt köhögésnél de aztan rosszabn lett.. már levegővételnél is fájt.. orvosnál voltam ő aztmondta hogy mellkasi izomgyulladás.. gyógyszereket kaptam rá antibiotikumot meg allergiara valamit.. de nem multel..elmentem máshov ott mégegy kör antibiotikumot kaptam... utána se semmi... már csak fájdalomcsillapitot meg gyulladascsökkentöt kaptam.. és még mindig megvan minden panaszom.. az elejen a baloldalt fájt mostmár a jobboldalt.. köhögésnél és levegővételnél es mozgásnális.láz hőemelkedés ritkán de van. miértnem mulikel? miez valojaban?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangonyi Csilla válasza mellkasi fájdalom, köhögés, hőemelkedés témában

Kedves Kérdező!

Leírása szerint panaszai mozgásszervi eredetűnek tűnnek, de mellkas röntgen mindenképpen szükséges. Amennyiben tüdőgyógyászati eltérés nincs, reumatológiai vizsgálat javasolt.

Üdvözlettel:

Kérdés: 2018. július 22., 23:16; Megválaszolva: 2018. július 23., 10:34
Kérdések és válaszok: Légzőszervi megbetegedések
Nehéz légzés
Tisztelt Dr Nő Egy olyan kérdésem van ön felé, hogy nagyjából március 18 tól március végéig dolgoztam különböző vegyszerekkel, mint hipo és...
Allergia is lehet?
Üdvözlöm Doktornő! Elnézést kérek az ismételt időrablásért. Ön több kérdésemre is válaszolt már a visszatérő tüdőgyulladásokkal...
COPD, vagy komolyabb?
Üdvözlöm Doktornő. Elnézését kérem, hogy ismét az idejét rabolom, de szeretném megosztani Önnel az utóbbi időben történt fejleményeket, és...
Tudoosszeomlas, PTX
Udv. 2018 marciusaban egy spontan PTX kovetkezett be a jobb tudomben, 25%os. Egy hetet toltottem a korhazban, majd kiengedtek, es az elvegzett CT vizsgalat...
Egyáltalán nem mulló krákogás...
Kedves Dr. Hangonyi Csilla! Sajnos azt kell, hogy mondjam most már csak Önben van az utolsó reményem a betegségemmel kapcsolatban. Ami a lényeg...